1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
Menu

Menu

Transport

Transport

Bescherming chauffeurs en goederen
​Transportcriminaliteit is een groeiend probleem. Jaarlijks lijdt het bedrijfsleven naar schatting zo’n 350 miljoen euro schade. Chauffeurs zijn kwetsbaar. Eén van de mogelijkheden om chauffeurs en lading beter te beschermen is het inzetten van camera’s. Het heeft een preventieve werking, helpt om daders op te sporen en maakt analyses mogelijk van hoe, waar en wanneer criminelen toeslaan.

Optimaliseren laden en lossen
Naast het inzetten van videosystemen voor transportcriminaliteit, worden camera’s steeds gerichter ingezet om lading te monitoren. Vanaf productie, via het laden, lossen en afleveren is alles in beeld en wordt alles inzichtelijk voor alle partijen. Het voorkomt conflicten, diefstallen en onterecht geclaimde schades. Het helpt bovendien om informatie over bijvoorbeeld levertijden aan klanten te kunnen communiceren.
 

Transport

Een oplossing voor uw transport? VSS Nederland helpt graag met vrijblijvend advies en levering en installatie van de beste systemen en software. Wij geloven in maatwerk, zodat uw videosystemen werken als het er op aankomt.

neem contact op

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Altron
 7. Hanwha Techwin
 8. Toshiba
 9. Vivotek
 10. Grundig
 11. VSS