1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
Menu

Menu

Veiligheid in processen door zicht op productie

Industrie

Efficiëntie en veiligheid in productieprocessen
Video-oplossingen in productieprocessen helpen bedrijven zeer nauwkeurig te analyseren. Efficiëntie in productie, veiligheid van mensen bij machines en het herstellen en voorkomen van productiefouten.

Met de juiste opstelling van camera’s en intelligente software kunnen bedrijfsprocessen met camera’s beter in beeld worden gebracht dan mensenogen ze ooit zouden kunnen bekijken. Met name bij langere productielijnen zijn er niet altijd genoeg mensen om zicht te houden op dat wat er gebeurt. Omwille van veiligheid en ARBO-wetgeving is het in sommige gevallen verplicht om processen in beeld te hebben en terug te kunnen zien.

Beeld van het proces als marketinginstrument
Het in beeld brengen van een productieproces is ook een interessant marketinginstrument. Kopers kunnen bijvoorbeeld volgen hoever de productie van hun nieuwe vrachtwagen is gevorderd of hoe dat heeft plaatsgevonden.
 
Een oplossing voor uw productiehallen? VSS Nederland helpt graag met vrijblijvend advies, levering en installatie van de beste systemen en software. Wij geloven in maatwerk, zodat uw videosystemen werken als het er op aankomt.

neem contact met ons op


 

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Altron
 7. Hanwha Techwin
 8. Toshiba
 9. Vivotek
 10. Grundig
 11. VSS