1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
Menu

Menu

Branches

 

Zorg

Rode pijl Zorg

Ogen op afstand Zorginstellingen moeten efficiënter werken om zorg betaalbaar te houden in de toekomst. Eén van de innovaties die daar bij kunnen helpen zijn ‘ogen op afstand’. Met videosystemen kunnen we artsen en verzorgende mensen efficiënter i...

Zorg

Ogen op afstand

Zorginstellingen moeten efficiënter werken om zorg betaalbaar te houden in de toekomst. Eén van de innovaties die daar bij kunnen helpen zijn ‘ogen op afstand’. Met videosystemen kunnen we artsen en verzorgende mensen efficiënter inzetten en hebben we met minder mensen béter zicht op méér kwetsbare mensen.

 
VSS Nederland realiseerde onder andere in het nieuwe Isala ziekenhuis in Zwolle videosystemen. Ze helpen het ziekenhuis om hun mensen in te zetten op de plekken waar het nodig is. Verplegers hoeven minder vaak hun ronde te doen, omdat ze op afstand al weten of er ergens hulp nodig is. Het gevolg is dat de specialisten meer effectieve tijd doorbrengen met de patiënten die het echt nodig hebben. In verzorgingstehuizen geldt hetzelfde. Zorg op afstand wordt op deze manier ook realistisch. Ouderen kunnen wellicht langer thuis wonen.
​

Zorg

Sterk innovatieve markt
Met camera’s kunnen vele patiënten in één opslag worden gemonitord. De markt innoveert sterk: er zijn steeds meer intelligente systemen beschikbaar die bijvoorbeeld zelf noodgevallen registreren.
Een oplossing voor uw zorginstelling of situatie? VSS Nederland helpt graag met advies op maat en levering en installatie van de beste systemen en software.


neem contact op
 
 
LEES BUSINESS CASE >LEES MEER >

 

Utiliteit

Rode pijl Utiliteit

Zicht op kantoor en omgeving Video-oplossingen in en rondom kantoorpanden dienen meestal drie doelen. Zicht op inpandige bezittingen, zicht op activiteit rondom de vestiging en efficiënter deurbeleid. Wij helpen ondernemers om overal ogen te hebben, ook als u er zelf even niet bent. 

Utiliteit

Zicht op kantoor en omgeving
Video-oplossingen in en rondom kantoorpanden dienen meestal drie doelen. Zicht op inpandige bezittingen, zicht op activiteit rondom de vestiging en efficiënter deurbeleid. Wij helpen ondernemers om overal ogen te hebben, ook als u er zelf even niet bent. 

Ogen op afstand
De meeste ondernemers kennen het belang van beveiliging van hun panden. We hebben niet altijd overal zicht op, terwijl de waarde van goederen hoog is en de gevoelswaarde van datgene dat we hebben opgebouwd zo niet nog hoger. Niet altijd zijn alle ingangen in het zicht, waarbij camerasystemen nuttige ogen op afstand zijn.

Utiliteit

Scherpe beelden als het erop aankomt
Video-oplossingen die werken als het er op aankomt, daar gaat het ons om. Zowel de opstelling van de camera’s als de eigenschappen van de camera’s en software bepalen of de camera’s veiligheid of schijnheiligheid bieden. Niet zelden spreken we klanten die ‘op het moment dat het er op aan kwam’, geen bruikbare beelden kon inzien vanwege te weinig licht, onscherpe beelden of een slecht afgestelde lens.

Een oplossing voor uw pand? VSS Nederland helpt graag met advies op maat en levering en installatie van de beste systemen en software.

neem contact op
LEES BUSINESS CASE >LEES MEER >

 

Industrie

Rode pijl Industrie

Efficiëntie en veiligheid in productieprocessen Video-oplossingen in productieprocessen helpen bedrijven zeer nauwkeurig te analyseren. Efficiëntie in productie, veiligheid van mensen bij machines en het herstellen en voorkomen van productiefouten.

Industrie

Efficiëntie en veiligheid in productieprocessen
Video-oplossingen in productieprocessen helpen bedrijven zeer nauwkeurig te analyseren. Efficiëntie in productie, veiligheid van mensen bij machines en het herstellen en voorkomen van productiefouten.

Met de juiste opstelling van camera’s en intelligente software kunnen bedrijfsprocessen met camera’s beter in beeld worden gebracht dan mensenogen ze ooit zouden kunnen bekijken. Met name bij langere productielijnen zijn er niet altijd genoeg mensen om zicht te houden op dat wat er gebeurt. Omwille van veiligheid en ARBO-wetgeving is het in sommige gevallen verplicht om processen in beeld te hebben en terug te kunnen zien.

Beeld van het proces als marketinginstrument
Het in beeld brengen van een productieproces is ook een interessant marketinginstrument. Kopers kunnen bijvoorbeeld volgen hoever de productie van hun nieuwe vrachtwagen is gevorderd of hoe dat heeft plaatsgevonden.
 
Een oplossing voor uw productiehallen? VSS Nederland helpt graag met vrijblijvend advies, levering en installatie van de beste systemen en software. Wij geloven in maatwerk, zodat uw videosystemen werken als het er op aankomt.

neem contact met ons op


 
LEES MEER >

 

Retail

Rode pijl Retail

Tegen winkeldiefstal Winkeldiefstal is een probleem voor iedere retailer. Jaarlijks vinden meer dan 40.000 diefstallen uit winkels plaats. Opmerkelijk is dat 40% van die diefstallen door eigen personeel wordt gepleegd. Bruikbare beelden? ...

Retail

Tegen winkeldiefstal
Winkeldiefstal is een probleem voor iedere retailer. Jaarlijks vinden meer dan 40.000 diefstallen uit winkels plaats. Opmerkelijk is dat 40% van die diefstallen door eigen personeel wordt gepleegd.


Bruikbare beelden?
Videobeveiliging in retail is al langer gemeengoed, maar niet altijd krijg je wat je wenst. Video-oplossingen die werken als het er op aankomt, daar gaat het ons om. Zowel de opstelling van de camera’s als de eigenschappen van de camera’s en software bepalen of de camera’s veiligheid of schijnheiligheid bieden. Niet zelden spreken we klanten die ‘op het moment dat het er op aan kwam’, geen bruikbare beelden kon nazien. Laat staan dat je met de beelden kunt analyseren wat, wanneer en hoe er wordt buitgemaakt.
 

Retail

Analyses van aankoopgedrag
Steeds vaker zetten we videosystemen in voor analyses van aankoopgedrag. Marketeers gebruiken informatie zoals routing en de duur van het winkelbezoek voor een nog betere inrichting van hun winkel.
 
Altijd maatwerk
Bepalende succesfactoren voor het inzetten van camera’s in de retail zijn de opstelling van de camera’s, de openingshoek van de lens en de kwaliteit van de lens. Omdat ieder pand anders is ingericht, gaat het altijd om maatwerk. En daar zijn wij goed in.


neem contact met ons op
LEES MEER >

 

Transport

Rode pijl Transport

Bescherming chauffeurs en goederen ​Transportcriminaliteit is een groeiend probleem. Jaarlijks lijdt het bedrijfsleven naar schatting zo’n 350 miljoen euro schade. Chauffeurs zijn kwetsbaar. Eén van de mogelijkheden om chauffeurs en lading beter te beschermen is het inzetten van camera’s. He...

Transport

Bescherming chauffeurs en goederen
​Transportcriminaliteit is een groeiend probleem. Jaarlijks lijdt het bedrijfsleven naar schatting zo’n 350 miljoen euro schade. Chauffeurs zijn kwetsbaar. Eén van de mogelijkheden om chauffeurs en lading beter te beschermen is het inzetten van camera’s. Het heeft een preventieve werking, helpt om daders op te sporen en maakt analyses mogelijk van hoe, waar en wanneer criminelen toeslaan.

Optimaliseren laden en lossen
Naast het inzetten van videosystemen voor transportcriminaliteit, worden camera’s steeds gerichter ingezet om lading te monitoren. Vanaf productie, via het laden, lossen en afleveren is alles in beeld en wordt alles inzichtelijk voor alle partijen. Het voorkomt conflicten, diefstallen en onterecht geclaimde schades. Het helpt bovendien om informatie over bijvoorbeeld levertijden aan klanten te kunnen communiceren.
 

Transport

Een oplossing voor uw transport? VSS Nederland helpt graag met vrijblijvend advies en levering en installatie van de beste systemen en software. Wij geloven in maatwerk, zodat uw videosystemen werken als het er op aankomt.

neem contact op
LEES BUSINESS CASE >LEES MEER >

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Altron
 7. Hanwha Techwin
 8. Toshiba
 9. Vivotek
 10. Grundig
 11. VSS