1. Inloggen Usermenu
  2. Contact
  3. English
Menu

Menu

Privacyverklaring

 

Wij willen graag dat je veilig gebruik kunt maken van onze website, zodoende houden wij ons streng aan de wettelijke voorschriften en willen wij je hier goed over informeren. In deze privacyverklaring wordt daarom uitgelegd op welke manier jouw persoonsgegevens zo veilig mogelijk worden verzameld, hoe we daar mee omgaan en met wie je contact op kunt nemen bij vragen omtrent dit onderwerp.
 

1. Instantie en functionaris persoonsgegevens

VSS Nederland B.V., gevestigd aan de Telfordstraat 11m, 8013 RL Zwolle, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Contactgegevens
VSS Nederland B.V.
Telfordstraat 11m
8013 RL Zwolle
Tel. 038 42 89 420
info@vssnederland.nl
KvK 04081428

Functionaris gegevensbescherming
VSS Nederland B.V. heeft geen functionaris gegevensbescherming aangesteld.
 

2. Verwerking persoonsgegevens

VSS Nederland B.V. verwerkt op vssnederland.nl onderstaande persoonsgegevens:
- Voorletters en achternaam;
- Geslacht;
- Adresgegevens;
- (Mobiel) Telefoonnummer;
- E-mailadres;

Online activiteiten kinderen
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@vssnederland.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
 

3. Doel verwerking persoonsgegevens

VSS Nederland B.V. verwerkt alleen de noodzakelijke persoonsgegevens. Zonder deze gegevens zou het onmogelijk zijn om onze dienst uit te voeren. VSS Nederland B.V. maakt van de verzamelde gegevens geen gebruik van profilering of geautomatiseerde besluitvorming.

Alle persoonsgegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming, ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan of omdat verwerking noodzakelijk is om met jou in contact te komen. VSS Nederland B.V. verwerkt deze bij onderstaande functionaliteiten:
 
Inloggen
Wanneer je inlogt op onze website is het van algemeen belang dat wij je e-mailadres als gebruikersnaam verwerken, zo kunnen wij herleiden welk account bij jouw gegevens horen. Het is overigens ook mogelijk om een algemeen e-mailadres van je organisatie te kiezen als gebruikersnaam, zoals info@. Dit is niet te herleiden naar jou.

Bestellen
Wanneer je op onze website een bestelling plaatst is het voor de uitvoering van de overeenkomst noodzakelijk om je gegevens te verzamelen. Op deze manier kunnen wij je bestelling leveren en de betaling volgen.

Contactformulier
Wanneer je het contactformulier invult met een vraag of opmerking dan is het van algemeen belang dat wij je persoonsgegevens verwerken, zodat we het antwoord op je vraag / opmerkingen kunnen terugkoppelen.
 

4. Delen van persoonsgegevens met derden

VSS Nederland B.V. verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. VSS Nederland B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
 

5. Jouw rechten

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, over te dragen of te laten verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken, over te dragen, of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door VSS Nederland B.V.. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een bestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Verzoek indienen
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@vssnederland.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek.

Klacht indienen
VSS Nederland B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.   
 

6. Beveiligingsmaatregelen

VSS Nederland B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice via info@vssnederland.nl. VSS Nederland B.V. heeft de onderstaande maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens op onze website zo goed mogelijk te beveiligen.

Tweestapsverificatie
De persoonsgegevens die door VSS Nederland B.V. of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd. Deze code dient vervolgens gebruikt te worden tijdens het inlogproces en is zo optimaal beveiligd.

Software
Onze hostingserver is voorzien van verschillende soorten beveiligingssoftware. Zo is er een firewall geïnstalleerd om alle poorten te beheren, wordt de server dagelijks gescand op infecties door een virusscanner en is er een brute force monitor actief die foutieve loginpogingen bijhoudt en IP adressen waar nodig blokkeert.

Verbinding
Door middel van een zogenoemd SSL certificaat is de verbinding tussen je browser en onze server optimaal beveiligd. Alle gegevens worden namelijk versleuteld verzonden. Een beveiligde verbinding is te herkennen aan “https” en het hangslotje in de adresbalk.

E-mail
Op vssnederland.nl hebben wij de internetstandaarden DKIM, SPF en DMARC geactiveerd. Dit zijn technieken om te voorkomen dat jij vanuit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.

DNSSEC
Als aanvulling op de DNS hebben wij ook DNSSEC geïnstalleerd. Dit is een extra beveiliging voor het omzetten van een domeinnaam naar het hieraan gekoppelde IP-adres, het wordt voorzien van een digitale handtekening. Op deze manier voorkomen wij dat je omgeleid wordt naar een vals IP-adres.
 

7. Cookies

VSS Nederland B.V. gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Wij maken gebruik van onderstaande soorten cookies op onze website.

Functionele cookies
VSS Nederland B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Analytische cookies
Daarnaast plaatsen wij analytische cookies die het surfgedrag d.m.v. Google Analytics bijhouden en de website verder kunnen verbeteren. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.
Je hoeft niet bang te zijn dat wij je op de voet volgen, we hebben het laatste segment van je IP-adres verwijderd. Hierdoor is je IP adres anoniem geworden en is deze niet langer naar jou te herleiden.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/.

Je kunt de registratie en verwerking van deze gegevens door Google overigens ook voorkomen, door de volgende browser-plug-in te downloaden en te installeren: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl.
 

8. Log-bestanden

Bij iedere toegang tot onze website worden gebruiksgegevens door de betreffende internetbrowser doorgegeven en in protocolbestanden, de zogenaamde server-logfiles, opgeslagen. De daarbij opgeslagen datarecords bevatten de volgende gegevens: datum en tijdstip van de oproep, naam van de opgeroepen website, IP-adres, de verzonden hoeveelheid gegevens, product- en versie-informatie van de gebruikte browser. Deze logfile-datarecords gebruiken wij als afweer tegen aanvallen, bijvoorbeeld in het kader van zogenaamde distributed-denial-of-service-aanvallen (DDoS), die erop gericht zijn om de toegang tot onze website door een overbelasting met aanvragen te blokkeren.
 

9. Wijzigingen

Deze privacyverklaring kan gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.


 
  1. RT @eneosecurity: Jetzt abstimmen und unsere #IPKamera ICB-73M2712MWA #eneo #Candid mit integrierter #Anschlusslösung beim Rennen um den #P…
  2. RT @networkoptix: 1000 plus restaurant locations. 6000 IP cameras. 1 happy customer. Check out our first 2018 case study for #NxWitness #ca…
  3. RT @beveiliging: JHSecurity brengt fraaie draadloze codebedienpanelen https://t.co/bIP39grp7r https://t.co/AkmcvopM41
  4. Kom vanmorgen naar @oosterberg #Groningen voor de laatste nieuwtjes van #Provision-ISR #videobeveiliging https://t.co/uoLfz8gJFz
  5. Knokke zet beveiligingscamera's in tegen hondendrollen /via @NOS De ingebouwde intelligentie gaat de gezondheid vd… https://t.co/3CoLWLfG0D
  6. RT @Terp3nl: De 2e Zwolse zwemloop, op woensdag 16 mei @openluchtbad, belooft weer een mooi evenement te worden, met dank aan @reuverssport…
  7. RT @HetCCV: Wat mag een ondernemer wel en wat niet bij installatie van een verborgen camera? https://t.co/ovB4IKwd3H Let op: op 25 mei wijz…
  8. RT @ONVIF: Did you know Profile S for video streaming was the first profile ONVIF ever released? In fact, it’s still the most widely adopte…
  9. @OCMarslanden en hoe zit dat bij ons in #Zwolle op de marslanden ? https://t.co/1lDGe2VdB5
  10. RT @bench055: I'm at @VSSNederland in Zwolle https://t.co/eYT7ZPWpq9 https://t.co/CHITdNx16g
Rode pijl Rode pijl

Merken

  1. TKH Security Solutions
  2. Eneo
  3. Network Optix
  4. camSAT
  5. Provision ISR
  6. SeeEyes
  7. Norma - SHL Systems
  8. Hitachi
  9. Altron
  10. CTRing
  11. Hanwha Techwin