1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
 3. English
Menu

Menu

Videosystemen zijn altijd maatwerk

Advies

Het moet werken als het erop aankomt

Bij iedere installatie van camera’s voor beveiliging of monitoring is een analyse en advies onmisbaar. Van kleine winkels tot grote productiehallen: het gaat erom dat de camerasystemen datgene leveren waarvoor ze geïnstalleerd zijn. Het gaat dan om de projectering, de eigenschappen en kwaliteit van de lens tot en met de mogelijkheden van de software.

Wij zijn gespecialiseerd. Onze mensen hebben een technische achtergrond en weten kwaliteit op waarde te schatten. Onze focus op videobeveiliging maakt dat we weten wat kan en wat niet kan. Ons advies is eerlijk. We zoeken de beste oplossing voor eindgebruikers, omdat we willen dat onze systemen werken als het er op aankomt. Dat levert net zo vaak een kostenbesparing op in de aanschaf van hardware, als dat we klanten pro-actief moeten wijzen op iets dat meer investering vereist.

Advies

Al onze mensen hebben een technische achtergrond

Betrouwbare advisering, kennis van de techniek, de directe beschikbaarheid van kwaliteitshardware en software en het grote netwerk aan installateurs zijn sinds 2003 ons kenteken waar mee we de vragen van onze klanten beantwoorden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek:
neem contact op
bekijk al onze diensten

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Hitachi
 7. Altron
 8. Hanwha Techwin
 9. Videotec
 10. AG neovo
 11. Vivotek
 12. TKH | Siqura