1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
 3. English
Menu

Menu

Diensten

 

Advies

Rode pijl Advies

Het moet werken als het erop aankomt Bij iedere installatie van camera’s voor beveiliging of monitoring is een analyse en advies onmisbaar. Van kleine winkels tot grote productiehallen: het gaat erom dat de camerasystemen datgene leveren waarvoor ze geïnstalleerd zijn. Het gaat dan om de ...

Advies

Het moet werken als het erop aankomt

Bij iedere installatie van camera’s voor beveiliging of monitoring is een analyse en advies onmisbaar. Van kleine winkels tot grote productiehallen: het gaat erom dat de camerasystemen datgene leveren waarvoor ze geïnstalleerd zijn. Het gaat dan om de projectering, de eigenschappen en kwaliteit van de lens tot en met de mogelijkheden van de software.

Wij zijn gespecialiseerd. Onze mensen hebben een technische achtergrond en weten kwaliteit op waarde te schatten. Onze focus op videobeveiliging maakt dat we weten wat kan en wat niet kan. Ons advies is eerlijk. We zoeken de beste oplossing voor eindgebruikers, omdat we willen dat onze systemen werken als het er op aankomt. Dat levert net zo vaak een kostenbesparing op in de aanschaf van hardware, als dat we klanten pro-actief moeten wijzen op iets dat meer investering vereist.

Advies

Al onze mensen hebben een technische achtergrond

Betrouwbare advisering, kennis van de techniek, de directe beschikbaarheid van kwaliteitshardware en software en het grote netwerk aan installateurs zijn sinds 2003 ons kenteken waar mee we de vragen van onze klanten beantwoorden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek:
neem contact op
bekijk al onze diensten
LEES MEER >

 

Distributie

Rode pijl Distributie

A-merken Vanaf de oprichting zijn wij distributeur van A-merken. VSS Nederland is opgericht in 2003 en is uitgegroeid tot een toonaangevende distributeur en dienstverlener van videocamera's en systemen. Wij hebben een compleet leveringsprogramma samengesteld, waarmee kwaliteit, c...

Distributie

A-merken
Vanaf de oprichting zijn wij distributeur van A-merken. VSS Nederland is opgericht in 2003 en is uitgegroeid tot een toonaangevende distributeur en dienstverlener van videocamera's en systemen. Wij hebben een compleet leveringsprogramma samengesteld, waarmee kwaliteit, continuïteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid gewaarborgd blijven.

Onze producten en systemen worden gebruikt binnen de business-2-business markt in de beveiliging, industrie, medische wereld en voor broadcast- en presentatiedoeleinden. Het assortiment bestaat uit kwaliteitsmerken als Grundig, Ctring, Samsung, Hitachi, Tamron, Altron en Bosch.

Eigen voorraad

Omdat wij onze voorraad grotendeels zelf beheren, kunnen wij snel en accuraat leveren aan bijvoorbeeld installateurs. Via onze online shop kunnen onze klanten inloggen, hun historie en facturen inzien en direct bestellen.
 
LEES MEER >

 

Configuratie

Rode pijl Configuratie

Configureren vereist specifieke kennis Het aanschaffen en installeren van een camera is stap één, maar voor het op de juiste manier configureren van uw apparatuur is specifieke kennis nodig. Zonder installatie-ondersteuning is uw investering in videobeveiliging niet eff...

Configuratie

Configureren vereist specifieke kennis
Het aanschaffen en installeren van een camera is stap één, maar voor het op de juiste manier configureren van uw apparatuur is specifieke kennis nodig. Zonder installatie-ondersteuning is uw investering in videobeveiliging niet effectief.

Verzorgen van netwerkinstellingen

Bij configuratie kunt u denken aan: het instellen en afregelen van een camera en lens, het juist instellen van de camera- parameters in het menu van de camera en het verzorgen van de netwerkinstellingen bij netwerksystemen (IP-video). Het juist instellen van de centrale apparatuur bepaalt de kwaliteit, resolutie en de duur van opnames.

Het installeren en instellen van central monitoring software (CMS) ten behoeve van het monitoren van systemen op afstand is iets dat wij voor onze klanten doen, via het lokale netwerk (LAN) of via internet (WAN). Zodat u op ieder plek die u wenst toegang heeft tot scherpe beelden.

neem contact op

bekijk al onze diensten
LEES MEER >

 

Onderhoud

Rode pijl Onderhoud

Houd het beeld scherp!  Ook voor camera’s geldt dat onderhoud essentieel is. Niet zelden zien we dat camerasystemen niet leveren waarvoor ze zijn bedoeld op de momenten dat het er op aan komt. De reden: slechte configuratie of achterstallig onderhoud.  ...

Onderhoud

Houd het beeld scherp! 
Ook voor camera’s geldt dat onderhoud essentieel is. Niet zelden zien we dat camerasystemen niet leveren waarvoor ze zijn bedoeld op de momenten dat het er op aan komt. De reden: slechte configuratie of achterstallig onderhoud. 

Bij onderhoud gaat het om het schoon houden van de camera en vooral de lens en het opnieuw scherp stellen van de lens, omdat deze kan verlopen en onscherp kan worden. Bij netwerkcamera’s moet ook firmware onderhouden worden. Bij centrale apparatuur gaat het om het up to date houden van software en firmware.

Ook het controleren van opnames en het preventief vervangen van harde schijven behoren tot het onderhoud van een camerasysteem. In samenwerking met installateurs bieden wij onderhoudscontracten aan, waarbij eens per jaar onderhoud plaatsvindt en iedere drie jaar harde schijven worden vervangen.

Neem vrijblijvend contact op voor storingen, onderhoud en onderhoudscontracten.

neem contact op
bekijk al onze diensten
LEES MEER >

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Hitachi
 7. Altron
 8. Hanwha Techwin
 9. Videotec
 10. AG neovo
 11. Vivotek
 12. TKH | Siqura