1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
 3. English
Menu

Menu

Pijl AG neovo

AG neovo

AG Neovo is wereldleider op het gebied van beeldschermen voor zowel de professionele als consumentenmarkt. Het bedrijf, dat is opgericht in 1999, heeft zijn hoofdkwartier in Taipei, Taiwan, en kantoren in Europa, Azië en Noord Amerika. AG Neovo, waarvan de naam is afgeleid van de Griekse woorden Neo en Vo wat Nieuwe Visie betekent.

Tegenwoordig zijn de beeldschermen van AG Neovo te vinden in omgevingen die zeer uiteenlopend zijn, zoals politiebureaus, moderne musea, CCTV systemen, laboratoria, vijfsterrenhotels, scholen en ziekenhuizen. De toewijding van het bedrijf aan het ontwerpen van beeldschermen die beantwoorden aan de functionele en esthetische eisen van multi-user en openbare omgevingen zoals deze, heeft ervoor gezorgd dat AG Neovo de keuze is voor professionals uit een grote verscheidenheid van bedrijfstakken.

De missie is dan ook het maken van beeldschermen die voldoen aan de eisen van verschillende omgevingen zowel qua functie als vorm en daarbij toegevoegde waarde bieden voor alle betrokkenen: klanten, medewerkers, gebruikers, investeerders, partners en onze planeet.

Ga naar de monitoren.

AG neovo

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Hitachi
 7. Altron
 8. Hanwha Techwin
 9. Videotec
 10. AG neovo
 11. Vivotek
 12. TKH | Siqura