1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
Menu

Menu

 1. < Vorige bericht
 2. Terug naar overzicht
 3. Volgende bericht >

Rode pijlEneo IN-serie en Toshiba

04 maart 2024
Eneo is de specialist voor professionele videobeveiliging uit Duitsland. Wereldwijd vertrouwen installateurs en beveiligingsexperts op de producten en systemen van Eneo. Samen met de lokale partners maakt Eneo oplossingen die zich dagelijks in de praktijk bewijzen. Of het nu gaat om netwerk gebaseerde oplossingen, AHD, HD-CVI, HD-TVI of HD-SDI techniek Eneo biedt de oplossing.

Eneo heeft de uitgebreide IN-serie. Deze veelzijdige serie met diverse videoanalytics is NDAA compliance. In de aankomende maanden zullen er nieuwe modellen bijkomen. Denk hierbij aan een 180 graden camera en een 64 kanaals NVR.

Om deze mooie Eneo IN-serie en de Toshiba harde schijven onder de aandacht te brengen, geldt er tot en met week 11 een speciale actie. Bij de aanschaf van een IN-serie NVR  leveren wij de S300 2TB harde schijf voor de prijs van een S300 1TB.

Op onze YouTube pagina hebben wij ook diverse informatie video's over bijvoorbeeld het merk Eneo. Hier wordt uitgelegd hoe bepaalde functies werken en hoe deze in te stellen zijn. Ook is te zien hoe wij camera's testen tegen vandalisme en meer.

Klik hier om de Eneo producten te bekijken.
2 voor de prijs van 1!

Gallery

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Altron
 7. Hanwha Techwin
 8. Toshiba
 9. Vivotek
 10. Grundig
 11. VSS