1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
 3. English
Menu

Menu

 1. < Vorige bericht
 2. Terug naar overzicht
 3. Volgende bericht >

Rode pijlVSS Nederland introduceert nieuwe huisstijl

01 juni 2016
Met de invoering van een nieuwe website en huisstijl markeert VSS Nederland zijn marktpositie. VSS Nederland is naast distributeur van videosystemen ook adviseur en dienstverlener.

VSS Nederland bestaat 12,5 jaar en maakt momenteel een transitie door van merk-afhankelijke distributeur van videosystemen en camera’s naar een merk-onafhankelijke adviseur op het gebied van videobeveiliging. Bovendien heeft VSS de ambitie uitgesproken de komende twee jaar flink te groeien door deze nieuwe positionering. 

A-merken
Vanaf de oprichting is VSS Nederland distributeur van A-merken, uitgegroeid tot een toonaangevende distributeur van videosystemen en -camera’s. Het bedrijf uit Zwolle heeft een compleet leveringsprogramma samengesteld, waarmee kwaliteit, continuïteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid gewaarborgd blijven.

Technische mensen
Als dienstverlener helpt het bedrijf bij het verbeteren van bedrijfsprocessen, diefstalpreventie en veiligheid op de werkvloer, door het plaatsen van videocamera’s en installeren van passende software. “Het zit in onze aard om mee te denken met onze klanten”, zegt oprichter van het bedrijf Marcel van der Werf. “Iedereen die bij VSS Nederland werkt heeft een technische achtergrond en vindt het een uitdaging de juiste oplossing voor klanten aan te dragen.”

Ogen op afstand
Video-oplossingen zijn altijd maatwerk. Mede-oprichter Peter Fredriks: “Er is behoefte aan een gespecialiseerde dienstverlener, die eerlijk adviseert en slagvaardig kan handelen. Dat is het bedrijf dat wij willen zijn. Videosystemen zijn de extra ogen, die helpen om bedrijfsprocessen te monitoren en uw eigendommen te beschermen. Maar het werkt alleen als alles klopt. De juiste camera’s, software, configuratie en regelmatig onderhoud.”

Intelligente camera’s
Videosystemen zijn de laatste jaren enorm doorontwikkeld. Zo zijn full-HD-systemen inmiddels gemeengoed. De behoefte aan videosystemen zal door een groeiende behoefte aan veiligheid en bescherming en de toenemende beschikbaarheid van internet en beeldschermen, verder groeien. Anderzijds zullen de steeds efficiënter ingerichte bedrijfsprocessen vaker worden ondersteund door videosystemen.


 
Het zit in onze aard om mee te denken met onze klanten

Gallery

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Altron
 7. Hanwha Techwin
 8. Vivotek