1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
 3. English
Menu

Menu

 1. < Vorige bericht
 2. Terug naar overzicht
 3. Volgende bericht >

Rode pijlSnapt u het nog

14 april 2015
De CCTV-markt is continue in ontwikkeling. Waar enkele jaren terug voornamelijk analoge systemen werden geïnstalleerd zijn inmiddels technologieën als HD-SDI, AHD, TVI & CVI geïntroduceerd. Deze technieken komen vaak per merk met een gros aan verschillende termen en uitdrukkingen.

Daarnaast ontwikkelen ook de functies van de camera's zich in een razend tempo. Waar bijvoorbeeld een aantal jaar geleden WDR een unieke functie op een camera was is het tegenwoordig vaak één van de vele functies die het merendeel van de camera's bevatten. 

Het team van VSS Nederland begrijpt dat een toelichting bij de ontwikkeling van de technologieën van grote waarde kan zijn. Uiteraard zijn wij u graag telefonisch en via onze website/mail van dienst, maar wij gaan ook graag een stapje verder.

Toelichting op de technologieën voor uw bedrijf

De ontwikkeling van de technologieën staat niet stil! VSS Nederland helpt uw bedrijf graag om deze ontwikkelingen te volgen.Via onze website en mailing blijft u natuurlijik op de hoogte. Maar VSS Nederland komt ook graag bij u op bezoek.

In een persoonlijk gesprek bespreekt één van onze vertegenwoordigers de verschillende technologieën graag met u. Hij neemt de tijd om de verschillende technologieën duidelijk te maken en kijkt graag samen met u welke technologie het meest geschikt is voor uw project.

Interesse in een bezoek van één van onze vertegenwoordigers? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Nieuwe technieken in CCTV

Gallery

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Altron
 7. Hanwha Techwin
 8. Vivotek