1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
 3. English
Menu

Menu

 1. < Vorige bericht
 2. Terug naar overzicht
 3. Volgende bericht >

Rode pijlNieuwe IP-cameralijn Grundig

25 november 2014
Grundig heeft een indrukwekkend nieuw IP-camera aanbod. Het assortiment bevat compacte 2MP en 3MP bulletcamera's, binnen- en buitendomes en een 6MP Fisheye camera.

De bullet- en domecamera's zijn er in een 2 en 3MP uitvoering. Specialistische eigenschappen van de camera's zijn onder andere Quad Scan WDR en een sterk verbeterde ''low light'' gevoeligheid met een verbluffend resultaat. De Dual Noise Reduction (DNR) geeft nog minder beeldruis. De camera's kunnen tevens in 60 fps weergave werken.

De 2MP camera's hebben een 3-10.5mm varifocale lens. De 3MP camera's hebben een Tamron 3-9mm auto-focus zoom (AFZ) lens met P-iris. De buitendomes zijn IK10 vandaalbestendig gekwalicificeerd en zijn net als de bullet camera's IP66 gekwalificeerd.

De nieuwe Fisheye 360 panoramische camera is een kosten-efficiënte oplossing voor vele toepassingen in retail en overzichtssituaties. De camera bevat de zogenaamde 'de-warping' software waarmee het 360 graden beeld "recht" getrokken wordt en waarmee 2 videostreams kunnen worden geproduceerd.

Een SD/SDHC geheugenkaartslot, PoE en ONVIF Profile S integratie zijn standaard specificaties bij de nieuwe IP-lijn waardoor de camera's compatibel zijn met de voornaamste VMS-oplossingen. Met de Smartphone applicaties en de Grundig CMS kunnen de camera's van overal ter wereld extern worden benaderd.

Xarina DSP in nieuwe IP-lijn Grundig
In de nieuwe IP-lijn van Grundig functioneert de Sony Xarina DSP technologie.

De 'Xarina' geeft de camera's een goede lichtgevoeligheid in situaties met weinig licht. Een perfecte beeldkwaliteit bij weinig licht of bij veel tegenlicht is een van de toepassingen van de Xarina DSP.

Grundig maakt het assortiment eenvoudiger
Grundig heeft het aanbod IP-producten gereduceerd, het aanbod bestaat uit 2MP en 3MP bulletcamera's en binnen- en buitendomes. Het aabod 'high specification' camera's bestaat uit slechts 7 modellen.

Door het gereduceerde programma wordt de keuze eenvoudiger en de voorraad efficienter.

bekijk hier enkele modellen uit de nieuwe lijn:
GCI-N0503B
GCI-K1627D
 
GCI-K1527V

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Altron
 7. Hanwha Techwin
 8. Vivotek