1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
 3. English
Menu

Menu

 1. < Vorige bericht
 2. Terug naar overzicht
 3. Volgende bericht >

Rode pijlKleine Pinhole camera's maken discrete opnames mogelijk.

17 juli 2014
VSS Nederland heeft een reeks zeer kleine camera's waarmee u op discrete wijze opnames kunt maken. De VSS VSC-58P, die u op de afbeelding ziet,  heeft de afmetingen van 2.5 x 2.5 centimeter. Uniek aan deze camera is de zogeheten 'pinhole' lens. Deze 4.3 millimeter lens heeft de grote van slechts enkele millimeters. Hierdoor kunt u de gehele body van de camera in bijvoorbeeld een holle wand verbergen waardoor de camera vrijwel onzichtbaar opnames kan maken. De pinhole camera's zijn zowel verkrijgbaar in vierkante als cilindrische camera's.

Naast de pinhole camera's levert VSS Nederland ook een reeks discrete camera's met een vaste lens. Deze camera's, die onder andere worden gebruikt bij entrees van woningen, portieken en trappenhallen, zijn eenvoudig in gebruik. Bij het grootste deel van de modellen zijn er verschillende lenzen optioneel verkrijgbaar. 

IR-plate
De discrete zwart-wit camera's zijn uitermate geschikt voor toepassingen met IR verlichting. De IR-plate is een compacte IR lamp die onzichtbaar IR licht geeft (940nm). Deze lamp is zeer compact (9.5x8x0.6 cm) en heeft een openingshoek van 120°. De IR-plate heeft de mogelijkheid om een discrete camera's achter de plate te plaatsen.
 

Gallery

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Altron
 7. Hanwha Techwin
 8. Vivotek