1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
 3. English
Menu

Menu

 1. < Vorige bericht
 2. Terug naar overzicht
 3. Volgende bericht >

Rode pijlGRUNDIG vergroot de beveiliging

31 mei 2017
Om de beveiliging van de netwerkcamera's en recorders te vergroten wordt de firmware van de GRUNDIG IP-camera's en recorders op dit moment gewijzigd.

Door de toenemende vraag naar IT-beveiliging en veel nieuws over "gehackte" IP-camera's, heeft GRUNDIG besloten het standaard beheerderswachtwoord van de IP-camera's en recorders te verwijderen. 
Bij het voor de eerste keer opstarten / benaderen, zal het nieuwe wachtwoordbeleid de installateur begeleiden om een ​​eigen beheerderswachtwoord in te stellen met minimaal acht (8) tekens, die tenminste een combinatie van letters en cijfers moeten bevatten. Om de wachtwoordbeveiliging te verhogen, kunnen kleine letters en hoofdletters worden gebruikt, evenals speciale tekens.

GRUNDIG start met het nieuwe wachtwoordbeleid vanaf de laatst geïntroduceerde producten vanaf april 2017. Bestaande producten zullen later worden voorzien van dit nieuwe wachtwoordbeleid. Dit gebeurt met geplande firmware releases later in 2017.
Sommige oudere IP-camera's of recorders zullen, vanwege hun hard- en software-architectuur, niet worden voorzien van het nieuwe wachtwoordbeleid.

Houd er rekening mee dat u tijdens de overgangsperiode in één en hetzelfde camera / recordermodel zowel het standaard wachtwoord (oudere firmware) als het nieuwe wachtwoordbeleid kunt aantreffen. 

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. 

Gallery

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Altron
 7. Hanwha Techwin
 8. Vivotek