1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
 3. English
Menu

Menu

 1. < Vorige bericht
 2. Terug naar overzicht
 3. Volgende bericht >

Rode pijlGrundig compacte realtime 960H recorders

27 november 2013
Verbeterde beeldkwaliteit, eenvoudige bediening en een goede prijs/prestatie verhouding zijn enkele van de belangrijkste voordelen van de nieuwe Grundig 960H analoge CCTV-recorders. De GRA recorders zijn HDD recorder van Grundig met H.264 compressie, realtime opname mogelijkheden en tot 25fps per camera bij 960H resolutie. Opname kan op basis van detectie, alarm, continue of via een vooraf ingesteld (kalender)schema. Verder is hij voorzien van HDMI uitgang, netwerk poort, RS-485 en USB2.0 poorten.

Ook wordt er een GCMS software meegeleverd. Met deze GCMS software is het mogelijk om zowel de GRA recorders als de GRI netwerkrecorders te bekijken (hybride systeem). Verder is er een IPhone / Android app voor de Grundig recorders beschikbaar en worden de volgende browsers ondersteund: IE, Firefox, Safari en Chrome.

960H camera's
De nieuwe 960H camera’s van Grundig zijn verkrijgbaar in zowel kleur als dag / nacht-varianten. Alle camera's maken gebruik van geavanceerde 960H technologie, een nieuwe ontwikkeling die beeldresolutie produceert tot maximaal 700TVL in zwart-wit en 650TVL in kleur.

Kijk voor meer informatie en documentatie op onze website www.vssnederland.nl .

Gallery

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Altron
 7. Hanwha Techwin
 8. Vivotek