1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
 3. English
Menu

Menu

 1. < Vorige bericht
 2. Terug naar overzicht
 3. Volgende bericht >

Rode pijlCompacte en gebruiksvriendelijke micro server / netwerkrecorder

16 januari 2017
De Nx1 micro server van Network Optix is een zeer compacte 4 kanaals server inclusief 4 Nx Witness opname licenties.

Voor het configureren van een systeem is het mogelijk per 4 camera's één NX1 server te plaatsen en met de Nx Witness client software zijn de servers te beheren en de beelden te bekijken. Ook is het mogelijk de verschillende servers te koppelen tot één systeem (server-hive architecture). Met de NX1 kan het videosysteem modulair opgebouwd worden en meegroeien met de organisatie en / of het systeem. Dit betekend geen onnodige grote investering bij de eerste aanschaf en installatie.

Nx Witness VMS software
De Nx witness VMS software van Network Optix is gebruiksvriendelijke video management software. Naast het gebruik van de software is de Nx witness software ook eenvoudig te installeren door system integrators en installateurs.
De software laat automatisch alle ONVIF camera's en Nx Witness servers in het netwerk zien. Het is eenvoudig om verschillende views te maken en zijn volledig vrij in te delen. Ook is het mogelijk om met de Smart Search functie achteraf op beweging terug te zoeken. Er kan een selectie gemaakt worden van een bepaald gebied en de software laat dat zien wanneer er beweging is geweest in dat gebied en speelt vervolgens alleen die momenten af. Met de software is het tevens mogelijk om zowel live als opgenomen beelden van een 360 graden camera in verschillende weergaven weer te geven (dewarping).  Ook is het mogelijk om de verschillende servers te koppelen als één systeem (server-hive architecture). 

Klik hier voor meer informatie en mogelijkheden van de Nx1 micro server. 

Toepassingen:
Hoofdkantoren • Retail vestigingen • Voertuigen • Logistieke depots • Bussen • Trams • Metro’s • Fabrieken • etc.

Gallery

Video

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Altron
 7. Hanwha Techwin
 8. Vivotek