1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
 3. English
Menu

Menu

 1. < Vorige bericht
 2. Terug naar overzicht
 3. Volgende bericht >

Rode pijlCanon CCTV: Superieure beeldkwaliteit en optische eigenschappen

01 oktober 2013
Beveilig en bewaak je terrein in Full HD beeldkwaliteit met de Canon Full HD netwerk camera’s. Dankzij het ultra grote beeldhoek objectief van 112° en de DIGI!C III technologie zie je werkelijk alles in superieure beeldkwaliteit. Verder is met de PTRZ functie de camera vanaf afstand in te stellen.

WAC om kosten te besparen (Wide Angle Capability)
De nieuwe Canon producten hebben de WAC functie. Met behulp van deze functie heb je een bredere kijkhoek tot maar liefst 112°. Het grootste voordeel hiervan is dat je minder camera’s nodig hebt om dezelfde hoeveelheid ruimte in beeld te krijgen.

Met een Wide Angle camera kunt u net zoveel zien als met twee normale camera’s. Bij systemen met meerdere camera’s heeft u dan kleinere opname software of NVR nodig. Hiermee valt veel geld te besparen.

Krachtige videoprestaties
Canon's DIGIC NET II maakt gebruik van H.264 die hoogwaardige video en meer compressie mogelijk maakt. Bovendien zorgen de verbeterde functies voor ruisreductie en kleurreproductie ervoor dat de kleuren goed weergegeven worden, zelfs bij weinig licht. De Canon camera’s hebben ook Smart Shade Control (SSC). SSC verbetert de zichtbaarheid van onderwerpen op de voorgrond in scènes met fel achtergrondlicht

DIGI!C III technologie is ontworpen om beeldkwaliteit te verbeteren en sneller gegevens en beeld te kunnen verwerken.
Door gebruik te maken van twee processors worden gegevens en beeld 1.5x zo snel verwerkt.

PTRZ Functie (Pan Tilt Rotate Zoom)
De PTRZ functie biedt de mogelijkheid aan de installateur om de Canon camera’s achteraf vanaf afstand in te stellen. Hierdoor is het makkelijker om de camera’s uit te richten en scherp te stellen. Hierdoor hoef je niet meer op de ladder of trap de camera’s af te stellen. Door de ingebouwde One Shot Autofocus functie kan je direct de lens scherpstellen op een bepaald object.

Intelligentie
Intelligente functies helpen operators om verdachte omstandigheden te herkennen door verschillen tussen verschillende gebieden te analyseren. Bij de Canon camera’s kan je wel tot 15 functies tegelijkertijd gebruiken op één camera. Er zijn zes intelligente functies: detectie van bewegende voorwerpen, detectie van achtergelaten voorwerpen, detectie van verwijderde voorwerpen, detectie van sabotage van de camera, detectie van passerende voorwerpen en volumedetectie. De SSL/TLS-codering zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de camera en de server.

Kijk voor meer informatie en documentatie op onze website.

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Altron
 7. Hanwha Techwin
 8. Vivotek