1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
 3. English
Menu

Menu

 1. < Vorige bericht
 2. Terug naar overzicht
 3. Volgende bericht >

Rode pijlDe nieuwe Grundig 960H analoge producten

19 augustus 2013
Verbeterde beeldkwaliteit en eenvoudige installatie zijn enkele van de belangrijkste voordelen van de nieuwe Grundig 960H analoge CCTV-camera's. De nieuwe 960H analoge camera range van Grundig bestaat uit een compleet assortiment binnen domes, vandaalbestendige buiten domes, bullet en box camera’s.

De nieuw 960H camera’s van Grundig zijn verkrijgbaar in zowel kleur als dag / nacht-varianten. Alle camera's maken gebruik van geavanceerde 960H technologie, een nieuwe ontwikkeling die beeldresolutie produceert tot maximaal 700TVL in zwart-wit en 650TVL in kleur.

Smart IR-technologie
Een aantal Grundig domes zijn voorzien van Smart IR-technologie. Deze technologie regelt indien nodig de infrarood om zo overbelichting te voorkomen. Het IR-niveau kan ook handmatig worden ingesteld. De IR dome modellen maken gebruik van een nieuwe 'U-vorm' van 28 IR LED's om zo een volledige scèneverlichting te maken over een volledige kijkhoek van 90 °. Dit resulteert in een hogere kwaliteit nachtelijke beelden.

Verbeterde beeldkwaliteit
De Wide Dynamic Range (WDR) functie is verbeterd wat zorgt voor nog groter contrast dan voorheen. Door de nieuwe high light compensation (HLC) functie verdwijnen de overbelichte beelden helemaal.Vrijwel de hele 960H range camera´s zijn voorzien van varifocal lenzen van het fabrikaat Tamron.

Vanaf afstand in te stellen
Elke camera heeft maximaal 15 privacy zones, meertalige menu's en een Coaxitron-gebaseerde remote setup faciliteit. Hierdoor is het mogelijk om met een afstandsbediening of met een Grundig DVR de camera vanaf afstand in te stellen.

Realtime 960H HDD recorders
Om de 960H beelden ook op te nemen komt Grundig in september met een nieuwe lijn 960H realtime HDD recorders. Deze nieuwe recorders zitten net als de 960H camera’s beneden de standaard analoge prijzen terwijl de kwaliteit is verbeterd.

Kijk voor meer informatie en documentatie op onze website www.vssnederland.nl . De eerste nieuwe 960H camera´s staan daar inmiddels online. Geïnteresseerd in de nieuwe 960H recorders? Kijk dan op onze website onder recorders.
 

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Altron
 7. Hanwha Techwin
 8. Vivotek