1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
 3. English
Menu

Menu

Gespecialiseerd, eerlijk en slagvaardig

Missie

Missie

De wereld wordt beter als het beeld scherp is. Videosystemen zijn de extra ogen, die helpen om bedrijfsprocessen te monitoren en uw eigendommen te beschermen.

Wij combineren de passie voor techniek en kwaliteit met de ambitie om betekenisvol te zijn. VSS Nederland bestaat uit mensen met een technische achtergrond, die geïnspireerd worden door de ontwikkelingen in camera's, recorders en software en de daadwerkelijke kwaliteit op waarde kunnen schatten.

Wij hebben een scherp oog voor de klantvraag en de passende oplossingen. We adviseren open en eerlijk. We weten wat kan en wat niet kan en gaan voor oplossingen die werken als het erop aankomt. 

Missie

Visie

De behoefte aan videosystemen zal door een groeiende behoefte aan veiligheid en bescherming en de toenemende beschikbaarheid van internet en beeldschermen, verder groeien. Anderzijds zullen de steeds effciënter ingerichte bedrijfsprocessen vaker worden ondersteund door videosystemen.

Betrouwbare advisering, kennis van de techniek, de directe beschikbaarheid van kwaliteitshardware en software en het grote netwerk aan installateurs zijn sinds 2003 ons kenteken en zullen de vragen van de toekomst blijven beantwoorden.

Wij streven naar duurzame relaties met onze klanten, leveranciers en medewerkers omdat deze zowel leiden tot gewenste oplossingen, kwaliteit en inlevingsvermogen, als dat deze onze integriteit toetsen. 

Missie

Kernwaarden

Gespecialiseerd.
Al onze mensen hebben een technische achtergrond en weten kwaliteit op waarde te schatten. Onze focus op videobeveiliging maakt dat we weten wat kan en wat niet kan.

Eerlijk.
We zoeken de beste oplossing voor eindgebruikers, omdat we willen dat onze systemen werken als het er op aankomt.

Slagvaardig.
Wij werken als distributeur met een eigen voorraadbeheer en technische afdeling en hebben een groot netwerk van installerende bedrijven. 

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Hitachi
 7. Altron
 8. Hanwha Techwin
 9. Videotec
 10. AG neovo
 11. Vivotek
 12. TKH | Siqura