1. Inloggen Usermenu
 2. Contact
 3. English
Menu

Menu

Over ons

 

VSS Nederland realiseert sinds 2003 video-oplossingen die werken als het er op aankomt.  Voor bedrijven, organisaties en particulieren die zicht willen hebben op eigendommen, processen en gebeurtenissen. Vanuit onze vestiging in Zwolle helpen wij bij het verbeteren van bedrijfsprocessen, diefstalpreventie en veiligheid op de werkvloer, door het plaatsen van videocamera’s en installeren van passende software. 

Over ons

Gespecialiseerd, eerlijk en slagvaardig

De wereld wordt beter als het beeld scherp is. Videosystemen zijn de extra ogen, die helpen om bedrijfsprocessen te monitoren en uw eigendommen te beschermen. Wij combineren de passie voor techniek en kwaliteit met de ambitie om betekenisvol te zijn. Met een scherp oog voor de klantvraag en eerlijke advisering.

Lees meer over onze missie

 

Wij zijn VSS Nederland

Wij combineren de passie voor techniek en kwaliteit met de ambitie om betekenisvol te zijn voor onze klanten, voor u. Wij hebben allemaal een technische achtergrond en worden geïnspireerd door de ontwikkelingen in camera’s, recorders en software en kunnen de daadwerkelijke kwaliteit op waarde schatten. Zodat de video-oplossingen die wij u bieden werken als het er op aankomt.
 • MVO

  Maatschappelijk Verantwoord
  Voor VSS Nederland gaat maatschappelijk verantwoord ondernemen, MVO, over eerlijk adviseren, het opbouwen van duurzame klant- en leveranciers relaties en respect voor het milieu. Mede om die reden is eerlijk een kernwaarde van ons bedrijf. Dit betekent bijvoorbeeld dat we 95% van ons afval gescheiden aanbieden voor hergebruik en recycling. Ruil uw oude apparatuur in bij ons. Wij zorgen voor een verantwoorde afvoer en hergebruik v... lees meer
 • Leerbedrijf

  Erkend Leerbedrijf Sinds 2011 zijn wij erkend als leerbedrijf. Vanuit het bedrijf wordt een praktijkopleider aangesteld om studenten tijdens hun stage optimaal te begeleiden.

   ... lees meer
 • Vacatures

  Momenteel zijn er geen vacatures.
  Open sollicitaties zijn welkom.

Merken

 1. Eneo
 2. Network Optix
 3. camSAT
 4. Provision-ISR
 5. SeeEyes
 6. Hitachi
 7. Altron
 8. Hanwha Techwin
 9. Videotec
 10. AG neovo
 11. Vivotek
 12. TKH | Siqura