1. Inloggen Usermenu
  2. Contact
  3. English
Menu

Menu

Businesscases

Dinoland Zwolle

Rode pijl Dinoland Zwolle

Dinoland is een avontuurlijk themapark dat volledig in het teken staat van dinosauriërs. Het park opende in 2016 en is sindsdien een zeer populair dagje uit voor kinderen.

Lees meer >
Roelof van Echten College Hoogeveen

Rode pijl Roelof van Echten College Hoogeveen

Het Roelof van Echten College (RvEC) in Hoogeveen heeft een nieuwe locatie betrokken in Hoogeveen. Voor de nieuw gerealiseerde school bestond vanaf het begin de wens voor een camerasysteem. Een systeem met een goede preventieve werking en e...

Lees meer >
De Afbouwcombinatie Zwolle

Rode pijl De Afbouwcombinatie Zwolle

Bij het uitwerken van de plannen voor de nieuwbouw wist Ton van Amerongen het al zeker. Ik wil zicht op mijn pand, ook wanneer ik niet op kantoor ben. Voor goed zicht met minder camera's adviseerden wij een kantelmast van ALTRON met daarop 2 vaste GRU...

Lees meer >
Observatiewagen Politie Eenheid Rotterdam

Rode pijl Observatiewagen Politie Eenheid Rotterdam

Politie Eenheid Rotterdam beschikt over de meest geavanceerde observatiewagen in Nederland. ‘De Voetbal eenheid’ binnen de Eenheid zet het voertuig actief in voor observatie tijdens voetbalwedstrijden en evenementen. Daarnaast wordt het gebruikt voor reconstructies van ongevallen of delicten om alle feiten boven water te krijgen. Inter Visual Systems heeft samen met Carrosseriefabriek Veth de wensen van Eenheid Rotterdam gerealiseerd. De camera's zijn geleverd door VSS Nederland. Eind februari is de afronding van het project gevierd met een officiële ingebruikname.

Lees meer >
Isala Zwolle

Rode pijl Isala Zwolle

Het nieuwe ISALA in Zwolle is een 'state of the art' ziekenhuis met 800 bedden en ruim 5000 medewerkers inclusief 300 medisch specialisten. Isala bediend een gebied dat zich uitstrekt van Groningen tot Nijmegen.

Lees meer >

Merken

  1. Dinoland Zwolle
  2. Roelof van Echten College Hoogeveen
  3. De Afbouwcombinatie Zwolle
  4. Observatiewagen Politie Eenheid Rotterdam
  5. Isala Zwolle